DESS'ART - mini gebakjes

Onze mini gebakjes worden met de grootste zorg en passie voor u bereid!

 

Wij zetten dagelijks in op kwalitatieve grondstoffen en een artisanale bereiding van de gebakjes. 

Ieder gebakje krijgt een strakke en afgewerkte uitstraling. 

Hier wordt volledig ingezet op de smaken en het nostalgische gevoel van een lekker, herkenbaar gebakje.

CHOCO PRALINÉ DUO

Dit gebakje biedt een rijke chocoladebiscuit die perfect samenkomt met de zijdezachte melkchocolademousse en pralinémousse. De glanzende ganache van melkchocolade en krokante hazelnootstukjes zorgen voor een fijne afwerking.

chocolade biscuit ~ melkchocolademousse ~ pralinémousse
glanzende melkchocoladeganache ~ hazelnootstukjes

30x30g

STRAWBERRY HEART

Chocolade kruimeldeeg vormt de basis voor een combinatie van aardbeienconfi tuur en luchtige aardbeienmousse. De frambozenspiegel brengt een heerlijke fruitige frisheid en een visueel spektakel.

chocolade kruimeldeeg ~ aardbeienconfituur
aardbeienmousse ~ spiegel framboos

30x35g

SUNNY ABRICOT

Luchtige biscuit en abrikozenconfi tuur combineren perfect met een heerlijke abrikozenmousse tot een pure en fruitige ervaring. De passievruchtspiegel voegt een exotisch accent toe aan dit verfijnde gebakje.

biscuit ~ abrikozen confituur ~ abrikozenmousse ~ spiegel passievrucht

30x35g

CLASSIC TOMPOES

Een klassieke lekkernij met knapperig bladerdeeg en romige banketbakkersroom, overgoten met een lichte siroop van abrikoos. De suikerfondant maakt deze tompoes tot een ware verwennerij voor elke zoetekauw.

bladerdeeg ~ banketbakkersroom ~ siroop abrikoos ~ suikerfondant

30x30g

Frangipanne Abricot

Bladerdeeg verrijkt met een laag abrikozenconfi tuur vormt de perfecte basis voor deze heerlijke frangipane. Daarop komt het frangipannebeslag die bedekt wordt met extra amandelschilfers. De abrikozenspiegel voegt een extra glans en vleugje zoetheid toe aan deze klassieker.

bladerdeeg ~ confituur abrikozen ~ frangipane
extra amandelschilfers ~ glanzende abrikozensiroop

30x30g